тел.: +359 34 444959    E-mail: office@itmproduct.com

За нас

work

ИТМ Продукт: Продуктите с необходимото качество

Фирмата

ИТМ-Продукт ЕООД е създадено през 1990 година. Основната дейност на фирмата е концентрирана в областта на ПРОИЗВОДСТВОТО и ИЗНОСА на широка гама електрокари, мотокари и резервни части за тях, както и търговия със складова техника и тягови батерии за нуждите на всички организации, които ползват вътрешно–търговски транспорт.

Натрупвайки опит през годините и отчитайки съвременните тенденции на развитие, днес ние предлагаме инженерни решения на високо технологично ниво и конкурентни цени.

work

Екипът

Екипът ни е изграден от опитни и амбициозни хора с необходимата професионална квалификация и опит. При нас ще получите професионално отношение, индивидуален подход, и коректност. Дружеството разполага с компетентни специалисти за извършване на пълен инженеринг, обхващайки пълния цикъл от проучването на заданието, проектирането, доставките на материалите, производството на продукта и завършвайки с последващата му реализация на пазара.

x5-700x295

Клиентите: Нашият най-ценен капитал

Клиентите

Отличните характеристики на нашите продукти, добрите цени, лесната експлоатация и компактността доведоха до успешното им налагане на пазара и до възходящ тренд на търсенето им.

Най-голямата ценност за нас си остават нашите клиенти и тяхното доверие. Именно затова ние ще продължаваме да отговаряме на техните изисквания, като рлодължаваме да предлагаме ПРОДУКТИ с НЕОБХОДИМОТО КАЧЕСТВО.